Zwaar hijswerk onder dak!

In Drachten werd 9 oktober onze assistentie gevraagd bij KijlstraBV voor het laden van 2 stuks prefab betonnen gemalen van ca. 85 ton per stuk.
Al vroegtijdig, ver voor het bouwen van de gemalen, werd BKF gevraagd hoe de zware gemalen gehesen moesten worden onder dak.
Prefab gemalen met deze afmetingen en gewicht, vragen een zeer goede voorbereiding omdat je met een telescoopkraan onder dak weinig mogelijkheden hebt.
Na een werkopname, overleg met de projectleider, constructeur en productieleider van Kijlstra en transporteur Combex, opstellen van een AutoCad hijsplan en weer overleg kwamen we tot een goed plan voor uitvoering.
Met de inzet van 2 stuks 130 tons telescoopkranen en speciale spreaders en onder leiding van onze uitvoerder hijswerken Bernd zijn de 2 gemalen veilig en succesvol geladen.
Met exceptioneel transport zijn de gemalen 10 oktober naar Makkinga (Frl.) gereden en aldaar met een 750 tons telescoopkraan op hun plek gehesen.

Dit bericht is geplaatst in Nieuwsarchief, Uitgelicht, Werk in uitvoering. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

BKF: kraanverhuur en transport in Noord- en Midden Nederland

BKF verricht hijswerk voor bedrijven, overheden, instellingen en particulieren. Met ons uitgebreide kranenpark, verdeeld over 4 vestigingen, zijn wij dag en nacht inzetbaar. U heeft de beschikking over auto/terreinkranen, mobiele loopkattorenkranen en verreikers. Tevens staan diverse transportcombinaties en een DAF-bakwagen voor u klaar. De vestigingen zijn gelijkmatig verspreid over Noord- en Midden Nederland, dus de gewenste kraan is altijd dichtbij. Samenwerken? Neem vrijblijvend contact op!
© 2020 B.V. Kraanbedrijf BKF. Alle rechten voorbehouden.
Website door junction