Weekendschool bij BKF! 2019

De groep bestond dit jaar uit 23 kinderen! Dit was natuurlijk geweldig omdat wij graag zo veel mogelijk mooie dingen willen doorgeven aan de jonge generatie betreft het werk bij BKF!

Om een goede indruk te krijgen van een bedrijf is het natuurlijk het beste dat je zelf dingen doet. Dus onze jeugdige bezoekers probeerden het draaien op kraan uit en ze reden mee in een vrachtwagen, waarbij ze zelf konden zien wat de dode hoek van zo’n voertuig is, welk gevaar dat oplevert voor fietsers en hoe je het beste uit die dode hoek kunt blijven.
Ze keken in de smeerput naar de wat er allemaal aan de onderkant van de kraan zit en kregen ook uitleg over de dagelijkse bezigheden bij BKF.
Met tussendoor nog even een pauze met koek en limonade was het een zeer geslaagde zondagmiddag.

Wilt u meer weten over de Weekendschool? Klik dan hier voor hun website.

Dit bericht is geplaatst in Nieuwsarchief. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

BKF: kraanverhuur en transport in Noord- en Midden Nederland

BKF verricht hijswerk voor bedrijven, overheden, instellingen en particulieren. Met ons uitgebreide kranenpark, verdeeld over 4 vestigingen, zijn wij dag en nacht inzetbaar. U heeft de beschikking over auto/terreinkranen, mobiele loopkattorenkranen en verreikers. Tevens staan diverse transportcombinaties en een DAF-bakwagen voor u klaar. De vestigingen zijn gelijkmatig verspreid over Noord- en Midden Nederland, dus de gewenste kraan is altijd dichtbij. Samenwerken? Neem vrijblijvend contact op!
© 2020 B.V. Kraanbedrijf BKF. Alle rechten voorbehouden.
Website door junction