Kraan op het kerkhof te Berltsum (Friesland)

Op woensdag 4 oktober is door een kraan van BKF, een 60 tons auto/terreinkraan, de Vrouwenklok van de Koepelkerk in Berltsum uit de toren gehesen.
De klok gaat voor restauratie naar Duitsland en het ligt in de bedoeling dat de klok in december voor de kerstdagen weer wordt teruggeplaatst. Lees verder

Omdat de klok in mei een rol speelt in de muzikale vertelling “De Klokken van Berltsum”, onderdeel van het Leeuwarder Culturele Hoofdstad 2018-project “Under de Toer”. (onder de toren) is er nu al met de restauratie begonnen.
Tijdens dit project zal de Vrouwenklok samen met de zware Mannenklok  weer te horen zijn!

Dit bericht is geplaatst in Uitgelicht, Werk in uitvoering. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

BKF: kraanverhuur en transport in Noord- en Midden Nederland

BKF verricht hijswerk voor bedrijven, overheden, instellingen en particulieren. Met ons uitgebreide kranenpark, verdeeld over 4 vestigingen, zijn wij dag en nacht inzetbaar. U heeft de beschikking over auto/terreinkranen, mobiele loopkattorenkranen en verreikers. Tevens staan diverse transportcombinaties en een DAF-bakwagen voor u klaar. De vestigingen zijn gelijkmatig verspreid over Noord- en Midden Nederland, dus de gewenste kraan is altijd dichtbij. Samenwerken? Neem vrijblijvend contact op!
© 2018 B.V. Kraanbedrijf BKF. Alle rechten voorbehouden.