Vervolg: houtgestookte CV kachel te IJsselmuiden

Voor de firma Heatplus hebben we eerder dit jaar al hijskranen geleverd t.b.v. de bouw van een houtgestookte CV kachel op een project in IJsselmuiden, deze week zijn de bovenloopkranen, met ieder een gewicht van 10.000 kg., gemonteerd en op hun plek gehesen.
Vanuit de BKF vestiging Kampen heeft de HK70 hier uitstekend werk geleverd. Het addertje onder het gras in deze was wederom de hoogte van het dak, het paste allemaal precies zoals uitgerekend door onze meewerkend voorman en de klus is met zeer goed gevolg en naar grote tevredenheid van onze relatie, uitgevoerd.

Dit bericht is geplaatst in Nieuwsarchief, Uitgelicht, Werk in uitvoering. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

BKF: kraanverhuur en transport in Noord- en Midden Nederland

BKF verricht hijswerk voor bedrijven, overheden, instellingen en particulieren. Met ons uitgebreide kranenpark, verdeeld over 4 vestigingen, zijn wij dag en nacht inzetbaar. U heeft de beschikking over auto/terreinkranen, mobiele loopkattorenkranen en verreikers. Tevens staan diverse transportcombinaties en een DAF-bakwagen voor u klaar. De vestigingen zijn gelijkmatig verspreid over Noord- en Midden Nederland, dus de gewenste kraan is altijd dichtbij. Samenwerken? Neem vrijblijvend contact op!
© 2020 B.V. Kraanbedrijf BKF. Alle rechten voorbehouden.
Website door junction