Straks veilig onder de N359 door

Op dit kruispunt gebeuren regelmatig ongelukken met fietsers en voetgangers. De nieuwe “fietserstunnel” zal dat vanaf maart 2015 kunnen voorkomen, men hoeft de weg dan niet meer over te steken.

Op zaterdagmorgen gingen onze machinisten om 6.00 uur aan de slag en plaatsten met de 220 tons kraan ca. 25 prefab betonnen tunnelelementen van 20 ton onder de weg. In één weekend is het tunnelgedeelte onder de weg gebouwd, op maandagochtend vanaf 6.00 uur kon het snelverkeer weer over de weg. En in maart 2015 kunnen de fietsers door de tunnel!

Summary
Straks veilig onder de N359 door
Article Name
Straks veilig onder de N359 door
Description
Zaterdag 15 november werd bij het kruispunt Huins - Leons een begin gemaakt met de aanleg van een tunnel onder de N359, de autoweg tussen Leeuwarden en Bolsward.
Dit bericht is geplaatst in Nieuwsarchief met de tags , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

BKF: kraanverhuur en transport in Noord- en Midden Nederland

BKF verricht hijswerk voor bedrijven, overheden, instellingen en particulieren. Met ons uitgebreide kranenpark, verdeeld over 4 vestigingen, zijn wij dag en nacht inzetbaar. U heeft de beschikking over auto/terreinkranen, mobiele loopkattorenkranen en verreikers. Tevens staan diverse transportcombinaties en een DAF-bakwagen voor u klaar. De vestigingen zijn gelijkmatig verspreid over Noord- en Midden Nederland, dus de gewenste kraan is altijd dichtbij. Samenwerken? Neem vrijblijvend contact op!
© 2020 B.V. Kraanbedrijf BKF. Alle rechten voorbehouden.
Website door junction