Vacature allround kraanmachinist Groningen

Ben jij op zoek naar een afwisselende baan waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een ervaren kraanmachinist? En wil je bijna ieder weekend vrij zijn? Lees dan snel verder! Wie weet ben jij de fulltime allround kraanmachinist waar Kraanbedrijf BKF in Groningen naar op zoek is!

Hoe ziet je werkdag eruit?
Als kraanmachinist werk je voornamelijk overdag van maandag tot en met vrijdag. Soms komt het voor dat er in het weekend gewerkt wordt maar dit is sporadisch. Anders ben jij dus ook lekker vrij. Je start iedere dag op de locatie in Groningen en je hebt je eigen mobiele telescoopkraan tot je beschikking. De werkzaamheden variëren, daardoor is geen dag is hetzelfde! Zo kom je op verschillende locaties in de omgeving van Groningen bij bedrijven en particulieren. Sommige dagen heb je 2 klussen per dag, ook komt het voor dat je 2 weken lang op dezelfde locatie werkt. Genoeg afwisseling dus!

Wat kan je verwachten?
Als kraanmachinist werk je in een gezellig en betrokken team. Je ontvangt een goed salaris conform cao beroepsgoederenvervoer en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Je hebt een vaste kraan tot je beschikking. Kraanbedrijf BKF wil investeren in jouw toekomst en bieden voldoende opleidings- en doorgroeimogelijkheden. Tevens heb je bij goed functioneren uitzicht op een vast dienstverband.

De ideale kandidaat

  • Heb jij ervaring als kraanmachinist?
  • Ben jij in het bezit van minimaal een rijbewijs B?
  • Heb jij geen 9 tot 5 mentaliteit?
  • Ben jij technisch onderlegd?
  • Ben jij zelfstandig en verantwoordelijk?
  • Ben jij een harde werker en een echte aanpakker?

Kun jij alle bovenstaande vragen met ‘Ja!’ beantwoorden? Dan nodigen wij je graag uit om te reageren en misschien word jij de nieuwe (aankomend) kraanmachinist bij Kraanbedrijf BKF.

Voor welk bedrijf kom je te werken?
Kraanbedrijf BKF is een dienstverlenend bedrijf dat hijswerk verricht voor bedrijven, overheden, instellingen en particulieren. Met een personeelsbestand van 45 medewerkers en een uitgebreid kranenpark van zo’n 35 mobiele hijskranen, verdeeld over 4 vestigingen, zijn zij dag en nacht inzetbaar. De capaciteit van de hijskranen varieert van 35 tot en met 220 ton. Het kranenpark bestaat uit auto/terreinkranen, mobiele loopkattorenkranen, en verreikers. Tevens beschikken zij over enkele transportcombinaties en een DAF-bakwagen. Omdat de vestigingen gelijkmatig verspreid zijn over Noord- en Midden Nederland is de gewenste kraan altijd dichtbij. Dit maakt het voor opdrachtgevers aantrekkelijk om met BKF in zee te gaan.

Reageren?
Ben jij geïnteresseerd in de fulltime functie van allround kraanmachinist bij Kraanbedrijf BKF? Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Jelle Jan Burggraaff, via telefoonnummer 088-2530253 of 06.53.177.379.
Je schriftelijke sollicitatie, inclusief een uitgebreid CV, ontvangen wij graag per mail op jjburggraaff@bkf.nl

* Deze vacature is opgemaakt op 30 april 2019

Acquisitie naar aanleiding van de vacature wordt niet op prijs gesteld!

Dit bericht is geplaatst in Vacatures, Vacatures. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

BKF: kraanverhuur en transport in Noord- en Midden Nederland

BKF verricht hijswerk voor bedrijven, overheden, instellingen en particulieren. Met ons uitgebreide kranenpark, verdeeld over 4 vestigingen, zijn wij dag en nacht inzetbaar. U heeft de beschikking over auto/terreinkranen, mobiele loopkattorenkranen en verreikers. Tevens staan diverse transportcombinaties en een DAF-bakwagen voor u klaar. De vestigingen zijn gelijkmatig verspreid over Noord- en Midden Nederland, dus de gewenste kraan is altijd dichtbij. Samenwerken? Neem vrijblijvend contact op!
© 2019 B.V. Kraanbedrijf BKF. Alle rechten voorbehouden.
Website door junction