Upgrade jezelf! – Ontwikkelfonds regio Zwolle

Minister Arie Slob en staatssecretaris Tamara van Ark en reikten vanmiddag de allereerste ‘Upgrade Jezelf Regio Zwolle toekenningen’ uit aan advies- en ingenieursbureau Enconsol en B.V. Kraanbedrijf BKF, beide actief in de Regio Zwolle. Met de twee toekenningen kunnen in totaal vijf werknemers van twee verschillende bedrijven scholing volgen. Ook andere werkgevers in de Regio Zwolle kunnen cofinanciering aanvragen voor het upgraden van werknemers.

Ontwikkelfonds Regio Zwolle aan eerste werkgevers toegekend

Het moet bij Gerard Fuite (eigenaar van Enconsol BV) en Jelle Jan Burggraaff (directeur-eigenaar van B.V. Kraanbedrijf BKF) even landen: het nieuws dat ze hun aanvraag voor het Ontwikkelfonds Regio Zwolle gehonoreerd hebben gekregen. Vandaag ontvingen de twee ondernemers een symbolische cheque. Als eerste werkgevers uit de regio.

Klik op de foto voor het hele artikel

 

Dit bericht is geplaatst in Nieuwsarchief, Uitgelicht, Werk in uitvoering. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

BKF: kraanverhuur en transport in Noord- en Midden Nederland

BKF verricht hijswerk voor bedrijven, overheden, instellingen en particulieren. Met ons uitgebreide kranenpark, verdeeld over 4 vestigingen, zijn wij dag en nacht inzetbaar. U heeft de beschikking over auto/terreinkranen, mobiele loopkattorenkranen en verreikers. Tevens staan diverse transportcombinaties en een DAF-bakwagen voor u klaar. De vestigingen zijn gelijkmatig verspreid over Noord- en Midden Nederland, dus de gewenste kraan is altijd dichtbij. Samenwerken? Neem vrijblijvend contact op!
© 2020 B.V. Kraanbedrijf BKF. Alle rechten voorbehouden.
Website door junction