UMCG Groningen

Vandaag zijn we met onze 220 tons kraan aan het werk op het UMCG te Groningen in samenwerking met onze KVN collega Baetsen.
De units van de Meeuw werden jaren geleden geplaatst door BKF en wij mogen deze units nu ook weer weghijsen.
Het werken op het UMCG vraagt de nodige aandacht omdat alle werkzaamheden van het ziekenhuis niet gehinderd mogen worden.
Het helikopter platform moet altijd toegankelijk zijn en bij vliegbewegingen mag de kraan niet bewegen. Directe communicatie met de machinist en helikopter is noodzakelijk.
De kraan moest stempelen nabij een grote waterleiding, dus een hijs-plan diende iedereen te informeren over de werkzaamheden.
Mooi werk en prima samenwerking met alle partijen !

Dit bericht is geplaatst in Uitgelicht. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

BKF: kraanverhuur en transport in Noord- en Midden Nederland

BKF verricht hijswerk voor bedrijven, overheden, instellingen en particulieren. Met ons uitgebreide kranenpark, verdeeld over 4 vestigingen, zijn wij dag en nacht inzetbaar. U heeft de beschikking over auto/terreinkranen, mobiele loopkattorenkranen en verreikers. Tevens staan diverse transportcombinaties en een DAF-bakwagen voor u klaar. De vestigingen zijn gelijkmatig verspreid over Noord- en Midden Nederland, dus de gewenste kraan is altijd dichtbij. Samenwerken? Neem vrijblijvend contact op!
© 2020 B.V. Kraanbedrijf BKF. Alle rechten voorbehouden.
Website door junction