Uitgelicht –> Tadano Faun HK 70

Vanuit de vestiging BKF Kampen werken we nu iets meer dan 1 jaar met een hijskraan op een vrachtwagen onderstel, de Tadano Faun HK70. Deze machine wordt met zorg bestuurd door machinist Jan Groothuis. De hijskraan is gebouwd op een 4-assige Volvo 410 PK.

Onze HK70 is voorzien van 10,1 ton contragewicht, maximale mastlengte 41 m, eventueel te verlengen tot 56,8 m d.m.v. van een 2 delige jib, welke aan de zijkant van de mast altijd word meegevoerd.
De HK70 kan op vele verschillende klussen worden ingezet: industrie, (interne) machineverhuizingen, bouwplaatsen, jachthavens, staalbouw enz. Niets is te gek voor deze machine. Tevens is de hijskraan voorzien van de modernste technieken en het besturen ervan is comfortabel, aangezien het rijdt als een luxe vrachtwagen. Daarom kan deze machine ook wat langere reistijden hanteren.
Kortom, een echte allround hijskraan met de gemakken van een vrachtwagen en de spierballen van een AT kraan!

Dit bericht is geplaatst in Nieuwsarchief, Uitgelicht, Werk in uitvoering. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

BKF: kraanverhuur en transport in Noord- en Midden Nederland

BKF verricht hijswerk voor bedrijven, overheden, instellingen en particulieren. Met ons uitgebreide kranenpark, verdeeld over 4 vestigingen, zijn wij dag en nacht inzetbaar. U heeft de beschikking over auto/terreinkranen, mobiele loopkattorenkranen en verreikers. Tevens staan diverse transportcombinaties en een DAF-bakwagen voor u klaar. De vestigingen zijn gelijkmatig verspreid over Noord- en Midden Nederland, dus de gewenste kraan is altijd dichtbij. Samenwerken? Neem vrijblijvend contact op!
© 2020 B.V. Kraanbedrijf BKF. Alle rechten voorbehouden.
Website door junction