The sky is the limit

De hoogte van de woontoren is ca. 60 m., daarom was de kraan opgebouwd met 68 m. hoofdmast en 13 m. jib onder 20 graden.
De vaste machinisten van deze 220-tonner zijn Ad Scholma en Gerrit Jan van Dellen. Rijplaten + azobeschotten die nodig waren bij dit werk werden vervoerd door Klaas Buwalda  met de MAN T38.

Al sinds enige jaren heeft BKF een goede relatie met de huismeester van de Avero Residentie, de heer Blok. Men is erg tevreden over de inzet en daarom is BKF het vaste kraanbedrijf van deze organisatie.

Dit bericht is geplaatst in Nieuwsarchief met de tags , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

BKF: kraanverhuur en transport in Noord- en Midden Nederland

BKF verricht hijswerk voor bedrijven, overheden, instellingen en particulieren. Met ons uitgebreide kranenpark, verdeeld over 4 vestigingen, zijn wij dag en nacht inzetbaar. U heeft de beschikking over auto/terreinkranen, mobiele loopkattorenkranen en verreikers. Tevens staan diverse transportcombinaties en een DAF-bakwagen voor u klaar. De vestigingen zijn gelijkmatig verspreid over Noord- en Midden Nederland, dus de gewenste kraan is altijd dichtbij. Samenwerken? Neem vrijblijvend contact op!
© 2020 B.V. Kraanbedrijf BKF. Alle rechten voorbehouden.
Website door junction