Sven Steinkamp – Verhuiscoördinator DTV Verenfabriek B.V. te Lemmer

Het nieuwe pand was snel gevonden, het zou een leegstaand bedrijfspand in Sint Nicolaasga worden, ideaal qua verkeersbereikbaarheid, locatie en voorzieningen.
Nu kwam het spannendste stuk, de verhuizing en nog erger, de planning hiervan, want de productie mocht eigenlijk niet stil liggen.
Door altijd in het zwaar transport gewerkt te hebben en al bijna 20 jaar met BKF een uitstekend zakelijke relatie te hebben, was de vraag wie onze partner zou worden snel beantwoord. De betrouwbaarheid en de redelijkheid in prijs hebben deze keuze bevestigd.
Na een middag kort overleg en na gemeenschappelijk een planning gemaakt te hebben, konden wij als team met BKF een hele productiebedrijf met meer als 50 machines in maar twee dagen van Lemmer naar Sint Nicolaasga verhuizen. Geen makkelijke klus, sommige machines waren tussen de 10 en 12 ton zwaar en destijds al tijdens de bouw in het pand geplaatst.
Deze topprestatie was mede mogelijk doordat het “oude team”, dat al jaren samen gewerkt heeft, weer bij elkaar kwam en de klus hand in hand klaarde.
Kortom ondanks al het werk twee topdagen gehad en allemaal moe maar met een goed en voldaan gevoel naar huis gegaan.

Eigenlijk jammer dat de volgende verhuizing weer een aantal jaren zal duren…”

Sven Steinkamp
Verhuis coördinator DTV Verenfabriek B.V.
Industrieweg 1
8521 MB SINT NICOLAASGA

verhuizing DTV machines DAF autolaadkraan 1verhuizing DTV machines DAF autolaadkraan 2verhuizing DTV machines DAF autolaadkraan 3

Dit bericht is geplaatst in Referenties met de tags , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

BKF: kraanverhuur en transport in Noord- en Midden Nederland

BKF verricht hijswerk voor bedrijven, overheden, instellingen en particulieren. Met ons uitgebreide kranenpark, verdeeld over 4 vestigingen, zijn wij dag en nacht inzetbaar. U heeft de beschikking over auto/terreinkranen, mobiele loopkattorenkranen en verreikers. Tevens staan diverse transportcombinaties en een DAF-bakwagen voor u klaar. De vestigingen zijn gelijkmatig verspreid over Noord- en Midden Nederland, dus de gewenste kraan is altijd dichtbij. Samenwerken? Neem vrijblijvend contact op!
© 2020 B.V. Kraanbedrijf BKF. Alle rechten voorbehouden.
Website door junction