Stacaravans over bomen hijsen nabij Suameer!

Camping Bergumermeer verzocht ons om de de situatie van te voren op te nemen en te bespreken wat de mogelijkheden waren om goed en veilig te hijsen.
Bij opname van de situatie op Camping Bergumermeer bleek dat er een 100 tons telescoopkraan ingezet moest worden.

Voor het hijsen van deze stacaravans hebben we gebruik gemaakt van onze speciale lichtgewicht stacaravan onderslag hijsbalken en een verstelbaar hijsraam aan de bovenkant om het hijsmateriaal uit elkaar te houden..
Door onze jaren lange ervaring met het hijsen van stacaravans en het van te voren opnemen van de situatie kwam de kraanmachinist niet voor verrassingen te staan en werden de stacaravans snel, veilig en vakkundig tot volle tevredenheid van onze opdrachtgever gehesen.

Dit bericht is geplaatst in Nieuwsarchief. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

BKF: kraanverhuur en transport in Noord- en Midden Nederland

BKF verricht hijswerk voor bedrijven, overheden, instellingen en particulieren. Met ons uitgebreide kranenpark, verdeeld over 4 vestigingen, zijn wij dag en nacht inzetbaar. U heeft de beschikking over auto/terreinkranen, mobiele loopkattorenkranen en verreikers. Tevens staan diverse transportcombinaties en een DAF-bakwagen voor u klaar. De vestigingen zijn gelijkmatig verspreid over Noord- en Midden Nederland, dus de gewenste kraan is altijd dichtbij. Samenwerken? Neem vrijblijvend contact op!
© 2020 B.V. Kraanbedrijf BKF. Alle rechten voorbehouden.
Website door junction