Snelle oversteek tijdens Agrarische Dagen in Franeker

Om de activiteiten in de binnenstad voor iedereen snel toegankelijk te maken kwam er, onder andere, een loopbrug over de gracht aan de Ypeijsingel in Franeker. Onze machinist Durk Visser hees met zijn 100-tons telescoopkraan de brug snel precies op zijn plaats.

loopbrug AD sept. 2013

Op diezelfde ochtend heeft Kees Plat met zijn torenkraan over de gracht van de Eise Eisingastraat in Franeker podiumdelen gehesen.
In week 39 zijn de loopbrug en de podiumdelen weer weggetakeld.
Beide klussen werden gesponsord door BKF.

Ook is BKF lid van de Club van Honderd die jaarlijks, met bijdragen van ondernemers uit de regio, de Agrarische dagen steunt.
Voor meer informatie vind u op de website van Agrarische Dagen Franeker 

Dit bericht is geplaatst in Algemeen met de tags , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

BKF: kraanverhuur en transport in Noord- en Midden Nederland

BKF verricht hijswerk voor bedrijven, overheden, instellingen en particulieren. Met ons uitgebreide kranenpark, verdeeld over 4 vestigingen, zijn wij dag en nacht inzetbaar. U heeft de beschikking over auto/terreinkranen, mobiele loopkattorenkranen en verreikers. Tevens staan diverse transportcombinaties en een DAF-bakwagen voor u klaar. De vestigingen zijn gelijkmatig verspreid over Noord- en Midden Nederland, dus de gewenste kraan is altijd dichtbij. Samenwerken? Neem vrijblijvend contact op!
© 2020 B.V. Kraanbedrijf BKF. Alle rechten voorbehouden.
Website door junction