Silo’s voor veevoeder plaatsen te Zwiggelte!

Aan de bovenzijde zijn twee hijs-ogen gemonteerd waar de hijsbanden doorheen gaan en vervolgens langs de silo naar beneden lopen om daar aan de draagconstructie gemonteerd te worden. Het rechtop zetten gebeurd met BKF als hoofdkraan en de autolaadkraan van transporteur Koster als staartkraan.
Als de silo op zijn plaats staat kunnen de hijsbanden onder losgekoppeld worden.  Daarna kunnen de banden omhoog gehaald worden totdat ze uit de hijs-ogen zijn. De plaatsing gaat hierdoor erg snel en vraagt geen inzet van mensen op hoogte.
BKF heeft voor de plaatsing een 70 tons kraan ingezet met machinist Meint Jan.
De silo’s zijn 3 mtr. in doorsnede, hebben een hoogte van 12,5 mtr en zijn bestemd voor het opslaan van veevoeder.

Dit bericht is geplaatst in Nieuwsarchief. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

BKF: kraanverhuur en transport in Noord- en Midden Nederland

BKF verricht hijswerk voor bedrijven, overheden, instellingen en particulieren. Met ons uitgebreide kranenpark, verdeeld over 4 vestigingen, zijn wij dag en nacht inzetbaar. U heeft de beschikking over auto/terreinkranen, mobiele loopkattorenkranen en verreikers. Tevens staan diverse transportcombinaties en een DAF-bakwagen voor u klaar. De vestigingen zijn gelijkmatig verspreid over Noord- en Midden Nederland, dus de gewenste kraan is altijd dichtbij. Samenwerken? Neem vrijblijvend contact op!
© 2020 B.V. Kraanbedrijf BKF. Alle rechten voorbehouden.
Website door junction