Kon. Damstra Installatietechniek te Driesum – Sijtse Damstra

Voor ons bedrijf met ca. 140 werknemers regel ik als logistiek manager al onze transporten en hijskraanwerkzaamheden in Nederland. Al zeker 20 jaar doen wij zaken met BKF als het gaat om de inhuur van telescoopkranen of torenkranen.

Wij zijn zeer tevreden over BKF, of het nu gaat om een korte inzet van een 35 tonner of de hele dag een 220 tons telescoopkraan of grote toren kraan. Zonder dat wij er zorgen over hebben regelt BKF het voor ons. Als wij twijfelen over de in te zetten kraan wordt er door BKF op locatie gekeken en eventueel een  hijsplan opgesteld of vergunning aangevraagd. Kort geleden hadden wij op een avond een calamiteit waarbij BKF ons prima geholpen heeft ….

kortom : ik kan BKF zeer aanbevelen !

 

Dit bericht is geplaatst in Algemeen, Referenties. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

BKF: kraanverhuur en transport in Noord- en Midden Nederland

BKF verricht hijswerk voor bedrijven, overheden, instellingen en particulieren. Met ons uitgebreide kranenpark, verdeeld over 4 vestigingen, zijn wij dag en nacht inzetbaar. U heeft de beschikking over auto/terreinkranen, mobiele loopkattorenkranen en verreikers. Tevens staan diverse transportcombinaties en een DAF-bakwagen voor u klaar. De vestigingen zijn gelijkmatig verspreid over Noord- en Midden Nederland, dus de gewenste kraan is altijd dichtbij. Samenwerken? Neem vrijblijvend contact op!
© 2020 B.V. Kraanbedrijf BKF. Alle rechten voorbehouden.
Website door junction