Radar wisselen op Ameland

Dat ging echter niet zomaar; vanwege de maximum aslast / het voertuiggewicht op de oprijbruggen van Rijkswaterstaat bij Holwerd en Ameland werden de ballast van de 100 tons kraan, de jib en de schotten separaat mee genomen op een vrachtwagen.
Eenmaal aangekomen op het eiland begonnen de machinisten met het opstellen van de kraan. Van de de 55 meter hoge vuurtoren bij Hollum aan de Oranjeweg moest de radar gewisseld worden. Tussen de bomen, vlak bij de vuurtoren kon de kraan worden opgesteld.
De werkzaamheden verliepen prima en om 16.30 uur werd het konvooi weer ingescheept voor de terugtocht naar het vasteland.

Dit bericht is geplaatst in Nieuwsarchief met de tags , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

BKF: kraanverhuur en transport in Noord- en Midden Nederland

BKF verricht hijswerk voor bedrijven, overheden, instellingen en particulieren. Met ons uitgebreide kranenpark, verdeeld over 4 vestigingen, zijn wij dag en nacht inzetbaar. U heeft de beschikking over auto/terreinkranen, mobiele loopkattorenkranen en verreikers. Tevens staan diverse transportcombinaties en een DAF-bakwagen voor u klaar. De vestigingen zijn gelijkmatig verspreid over Noord- en Midden Nederland, dus de gewenste kraan is altijd dichtbij. Samenwerken? Neem vrijblijvend contact op!
© 2020 B.V. Kraanbedrijf BKF. Alle rechten voorbehouden.
Website door junction