Plaatsing transformator station te Heerenveen

Op 21 februari j.l. hebben we een transformator station geplaatst in Heerenveen op het terrein van Smilde Foods aan de Industrieweg.
Omdat er in het Noorden van het land meer en meer zonnepanelen worden geplaatst wordt het elektriciteitsnet op veel plaatsen aangepast en verzwaard om de
vele kilowatts opgewekte groene stroom goed te kunnen verwerken. Zodoende werden we weer ingeschakeld door onze vaste opdrachtgever van Hooft Transport
uit Hoevelaken. Zij transporteren en plaatsen voor van Alfen Energietechniek uit Almere nieuwe transformatorstations.
Voor de plaatsing in Heerenveen hebben we een 120 tons telescoopkraan ingezet voor het hijsen van de kelderbak van 15 ton en het transformatorhuis van 28 ton.
Nadat het dak tijdelijk verwijderd was, is de apparatuur in het transformatorhuis geplaatst waarop het dak weer is terug geplaatst.
Voor versteviging van de ondergrond heeft BKF rijplaten en azobe schotten aangevoerd en uitgelegd.

Dit bericht is geplaatst in Uitgelicht. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

BKF: kraanverhuur en transport in Noord- en Midden Nederland

BKF verricht hijswerk voor bedrijven, overheden, instellingen en particulieren. Met ons uitgebreide kranenpark, verdeeld over 4 vestigingen, zijn wij dag en nacht inzetbaar. U heeft de beschikking over auto/terreinkranen, mobiele loopkattorenkranen en verreikers. Tevens staan diverse transportcombinaties en een DAF-bakwagen voor u klaar. De vestigingen zijn gelijkmatig verspreid over Noord- en Midden Nederland, dus de gewenste kraan is altijd dichtbij. Samenwerken? Neem vrijblijvend contact op!
© 2020 B.V. Kraanbedrijf BKF. Alle rechten voorbehouden.
Website door junction