Kwaliteit & Veiligheid

VCA, ISO 9001 & VVT-erkend

B.V. Kraanbedrijf BKF is een NEN-EN-ISO 9001 en VCA gecertificeerd kraanbedrijf. De NEN-EN-ISO normering garandeert de kwaliteit van de bedrijfsorganisatie en het VCA certificaat geeft u de zekerheid dat aan de eisen van de Veiligheids Checklist Aannemers wordt voldaan. Om er zeker van te zijn dat BKF aan alle kwaliteits- en veiligheidseisen blijft voldoen, worden alle facetten van het bedrijf jaarlijks zowel intern als extern getoetst. Belangrijke onderdelen hierin zijn bijvoorbeeld kwaliteitscontrole, vakopleidingen, veiligheidstrainingen, keuring van materieel en materiaal.

logo VVT erkend kleur

Daarnaast is BKF een VVT-erkend bedrijf. De brancheorganisatie Vereniging Verticaal Transport heeft in 2004 een eigen erkenningsregeling in het leven geroepen. Minimaal eenmaal per jaar worden de aangesloten bedrijven onderworpen aan een (onaangekondigde) controle, waarna een rapportage wordt uitgebracht aan het betreffende bedrijf met daarin opgenomen de verbeterpunten. Een VVT-erkend bedrijf voldoet aan alle eisen van deze erkenningsregeling. Voor meer informatie: www.verticaaltransport.nl

Downloads

BKF: kraanverhuur en transport in Noord- en Midden Nederland

BKF verricht hijswerk voor bedrijven, overheden, instellingen en particulieren. Met ons uitgebreide kranenpark, verdeeld over 4 vestigingen, zijn wij dag en nacht inzetbaar. U heeft de beschikking over auto/terreinkranen, mobiele loopkattorenkranen en verreikers. Tevens staan diverse transportcombinaties en een DAF-bakwagen voor u klaar. De vestigingen zijn gelijkmatig verspreid over Noord- en Midden Nederland, dus de gewenste kraan is altijd dichtbij. Samenwerken? Neem vrijblijvend contact op!
© 2019 B.V. Kraanbedrijf BKF. Alle rechten voorbehouden.
Website door friks