Over BKF

Van klein kraanverhuurbedrijf tot allround verticaal transporteur en machineverhuizer, dit is een uitspraak die op BKF van toepassing is. In 1973 werd de eerste kraan ingezet voor hijswerkzaamheden. De toenemende bouwactiviteiten in de jaren zeventig zorgden voor een sterke groei in deze branche.

BKF Franeker

Vanaf 1976 timmert B.V. Kraanbedrijf BKF, onder leiding van directeur Jelle Jan Burggraaff, aan de weg en is inmiddels uitgegroeid tot een professioneel dienstverlenend kraanverhuurbedrijf. Er werden buiten Franeker nog verscheidene vestigingen geopend: in Groningen, Drachten, Heerhugowaard, Zwolle, Emmen en Emmeloord. In 2007 zijn de vestigingen Zwolle en Emmeloord samengevoegd tot een nieuwe vestiging te Kampen op bedrijventerrein Rijksweg 50. De vestiging in Heerhugowaard werd in januari 2016 overgenomen door Jos Blom Kraanverhuur.

bkf-franeker2

BKF is een dienstverlenend bedrijf dat hijswerk verricht voor bedrijven, overheden, instellingen en particulieren. Met een personeelsbestand van 55 medewerkers en een uitgebreid kranenpark van zo’n 40 mobiele hijskranen, verdeeld over 4 vestigingen, zijn wij dag en nacht inzetbaar. De capaciteit van de hijskranen varieert van 35 tot en met 220 ton. Het kranenpark bestaat uit auto/terreinkranen, mobiele loopkattorenkranen, en verreikers. Tevens beschikken we over enkele transportcombinaties en een DAF-bakwagen. Omdat de vestigingen gelijkmatig verspreid zijn over Noord- en Midden Nederland is de gewenste kraan altijd dichtbij. Dit maakt het voor opdrachtgevers aantrekkelijk om met BKF in zee te gaan.

bkf-franeker3

Sinds november 2011 maakt BKF deel uit van het samenwerkingsverband Kraanverhuur Nederland – afgekort KVN. Kraanverhuur Nederland is een initiatief van zes regionale toonaangevende bedrijven in het verticaal transport en biedt een landelijke dienstverlening aan klanten die in verschillende regio’s in Nederland opereren. Met 17 vestigingen verspreid over het hele land kan KVN binnen een straal van 45 kilometer altijd de juiste kraan leveren voor elk type werk. Meer informatie over KVN vindt u op de website www.kraanverhuurnederland.nl.

BKF: kraanverhuur en transport in Noord- en Midden Nederland

BKF verricht hijswerk voor bedrijven, overheden, instellingen en particulieren. Met ons uitgebreide kranenpark, verdeeld over 4 vestigingen, zijn wij dag en nacht inzetbaar. U heeft de beschikking over auto/terreinkranen, mobiele loopkattorenkranen en verreikers. Tevens staan diverse transportcombinaties en een DAF-bakwagen voor u klaar. De vestigingen zijn gelijkmatig verspreid over Noord- en Midden Nederland, dus de gewenste kraan is altijd dichtbij. Samenwerken? Neem vrijblijvend contact op!
© 2019 B.V. Kraanbedrijf BKF. Alle rechten voorbehouden.
Website door friks