Over BKF

Van klein kraanverhuurbedrijf tot allround verticaal transporteur en machineverhuizer, dit is een uitspraak die op BKF van toepassing is. In 1973 werd de eerste kraan ingezet voor hijswerkzaamheden. De toenemende bouwactiviteiten in de jaren zeventig zorgden voor een sterke groei in deze branche.

Vanaf 1976 timmert B.V. Kraanbedrijf BKF, onder leiding van directeur Jelle Jan Burggraaff, aan de weg en is inmiddels uitgegroeid tot een professioneel dienstverlenend kraanverhuurbedrijf. Het hoofdkantoor staat in Franeker, daarnaast heeft BKF nog vestigingen in Drachten, Groningen en Kampen. In 2007 zijn de BKF vestigingen in Zwolle, Zwartsluis en Emmeloord samengevoegd tot een nieuwe vestiging in Kampen aan de N50. 

BKF is een dienstverlenend bedrijf dat hijswerk verricht voor bedrijven, overheden, instellingen en particulieren. Met een personeelsbestand van 45 medewerkers en een uitgebreid kranenpark van zo’n 35 mobiele hijskranen, verdeeld over 4 vestigingen, zijn wij dag en nacht inzetbaar. De capaciteit van de hijskranen varieert van 35 tot en met 220 ton. Het kranenpark bestaat uit auto/terreinkranen, mobiele loopkattorenkranen, en verreikers. Tevens beschikken we over een aantal transportcombinaties, waaronder bakwagens. Omdat de vestigingen gelijkmatig verspreid zijn over Noord- en Midden Nederland is de gewenste kraan altijd dichtbij. Dit maakt het voor opdrachtgevers aantrekkelijk om met BKF in zee te gaan.

 

BKF: kraanverhuur en transport in Noord- en Midden Nederland

BKF verricht hijswerk voor bedrijven, overheden, instellingen en particulieren. Met ons uitgebreide kranenpark, verdeeld over 4 vestigingen, zijn wij dag en nacht inzetbaar. U heeft de beschikking over auto/terreinkranen, mobiele loopkattorenkranen en verreikers. Tevens staan diverse transportcombinaties en een DAF-bakwagen voor u klaar. De vestigingen zijn gelijkmatig verspreid over Noord- en Midden Nederland, dus de gewenste kraan is altijd dichtbij. Samenwerken? Neem vrijblijvend contact op!
© 2020 B.V. Kraanbedrijf BKF. Alle rechten voorbehouden.
Website door junction