Open Dag Heerhugowaard – Winnaar iPad bekend!

En de gelukkige winnaar is nu bekend. We feliciteren Christiaan Koenis uit Hoogwoud met het winnen van de iPad! Zijn schatting van 757 kg kwam het dichtst bij het gewicht van de dakkapel van 758 kg.
De schattingen van het gewicht liepen erg uiteen. De extremen waren 50 kg en 15.000 kg.  Maar of deze gewichten nu echt serieus bedoeld waren weten we niet zeker.

Op de open dag konden de bezoekers de hele dag door zelf plaats nemen in een kraan om te ervaren hoe het is om zelf te hijsen (dat valt nog niet mee!), werden er demonstraties gehouden met de 60 meter torenkraan en kon men vanuit deze kraan het terrein van grote hoogte bekijken. Ook de competitie kratstapelen kon op belangstelling rekenen; de Scouting van Nieuwe Niedorp vestigde een record met 2 keer 24 kratten (het maximum was vastgesteld op 2 x 25). Vier modellenbouwers presenteerden hun prachtige kranen in de loods, waar ook informatie beschikbaar was van VTC opleidingen en de verticaal transport branchevereniging VVT.
Daarnaast had de firma Waterland Trading 2 kranen, een 400 tonner en een autokraan, beschikbaar gesteld en ook deze stonden opgesteld in de loods. De jongste gasten vermaakten zich prima op het springkussen, terwijl de volwassen bezoekers even konden bijpraten met een hapje en een drankje.
Kortom, een geslaagde en gezellige Open Dag in Heerhugowaard.

Vrijwel alle medewerkers van Heerhugowaard en een aantal van de andere vestigingen hebben een bijdrage geleverd aan het slagen van dit evenement, wij zijn erg blij met deze motivatie en inzet van onze mensen.

De foto’s hieronder geven een impressie van de dag, met dank aan Jesper Keidel en Lisa Koopmans.

Dit bericht is geplaatst in Nieuwsarchief met de tags , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

BKF: kraanverhuur en transport in Noord- en Midden Nederland

BKF verricht hijswerk voor bedrijven, overheden, instellingen en particulieren. Met ons uitgebreide kranenpark, verdeeld over 4 vestigingen, zijn wij dag en nacht inzetbaar. U heeft de beschikking over auto/terreinkranen, mobiele loopkattorenkranen en verreikers. Tevens staan diverse transportcombinaties en een DAF-bakwagen voor u klaar. De vestigingen zijn gelijkmatig verspreid over Noord- en Midden Nederland, dus de gewenste kraan is altijd dichtbij. Samenwerken? Neem vrijblijvend contact op!
© 2020 B.V. Kraanbedrijf BKF. Alle rechten voorbehouden.
Website door junction