Geslaagde Open Bedrijvendag in Drachten

Deze samenwerking tussen gemeente, ondernemers en scholen was bedoeld om jongeren te helpen de juiste studiekeuze te maken.
Natuurlijk presenteerde ook BKF-Drachten zich op deze dag.
Vóór onze vestiging aan de Tussendiepen 19 stonden mobiele kranen opgesteld en in één daarvan mochten de jonge belangstellenden onder vakkundige begeleiding van machinist Ywo Zantvoord  het echte hijswerk uitproberen. Om daarna bij Jaap Post, docent en stagebegeleider van het SOMA-collega te Harderwijk, informatie te gaan halen over de opleidingsmogelijkheden tot het mooie vak van kraanmachinist.

Het was een geslaagde dag met een mooi aantal bezoekers. En hopelijk zijn daar veel toekomstige kraanmachinisten bij!
Open bedrijvendag Drachten 15-02-2014 - 3 Open bedrijvendag Drachten 15-02-2014 - 2 Open bedrijvendag Drachten 15-02-2014 - 1

Dit bericht is geplaatst in Nieuwsarchief met de tags , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

BKF: kraanverhuur en transport in Noord- en Midden Nederland

BKF verricht hijswerk voor bedrijven, overheden, instellingen en particulieren. Met ons uitgebreide kranenpark, verdeeld over 4 vestigingen, zijn wij dag en nacht inzetbaar. U heeft de beschikking over auto/terreinkranen, mobiele loopkattorenkranen en verreikers. Tevens staan diverse transportcombinaties en een DAF-bakwagen voor u klaar. De vestigingen zijn gelijkmatig verspreid over Noord- en Midden Nederland, dus de gewenste kraan is altijd dichtbij. Samenwerken? Neem vrijblijvend contact op!
© 2020 B.V. Kraanbedrijf BKF. Alle rechten voorbehouden.
Website door junction