“Off Shore Catamaran” in Urk

Onlangs werden wij op een middag om 15:00 uur gebeld door een Urker kapitein of wij de volgende dag om 11:00 uur een “Off Shore Catamaran” konden lossen van zijn schip aan de kade in Urk.

Planningstechnisch gezien paste het allemaal mooi, de onderlinge communicatie binnen BKF verliep goed en de volgende dag stond onze machinist Rowdy op de kade in Urk met onze 130 tons Tadano-Faun en de benodigde hulpmiddelen.
Het hijsen trok veel bekijks van toeristen en de plaatselijke bevolking. Gewicht van de catamaran bedroeg in totaal 23,5T.
Alles liep als gesmeerd met een zeer tevreden klant tot gevolg!

Een dag later kwam er nog een aller aardigst emailtje binnen van de Urker kapitein: Was top actie gister. Goeie gasten bedankt voor snelle service.

Dit bericht is geplaatst in Nieuwsarchief, Uitgelicht, Werk in uitvoering. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

BKF: kraanverhuur en transport in Noord- en Midden Nederland

BKF verricht hijswerk voor bedrijven, overheden, instellingen en particulieren. Met ons uitgebreide kranenpark, verdeeld over 4 vestigingen, zijn wij dag en nacht inzetbaar. U heeft de beschikking over auto/terreinkranen, mobiele loopkattorenkranen en verreikers. Tevens staan diverse transportcombinaties en een DAF-bakwagen voor u klaar. De vestigingen zijn gelijkmatig verspreid over Noord- en Midden Nederland, dus de gewenste kraan is altijd dichtbij. Samenwerken? Neem vrijblijvend contact op!
© 2020 B.V. Kraanbedrijf BKF. Alle rechten voorbehouden.
Website door junction