Nieuw maatje voor 220 tonner

Na de inrichting van de ballasttrailer door onze eigen technische dienst hebben we deze nieuwe Broshuis trailer in gebruik genomen.
De trailer neemt naast het hijsmateriaal, de 4 stempelschotten en de bedrijfsauto, 47 ton aan ballast mee. Hij is voorzien van een liftas, van radiografische afstandsbediening voor het afzonderlijk besturen van het asstel, heeft een eigen gewicht van 16,5 ton en een laadvermogen van 72 ton.
Met het in gebruik nemen van deze trailer voldoet BKF aan de gewijzigde regelgeving voor ballasttrailers van maximaal 10 ton gewicht per as.


Dit bericht is geplaatst in Nieuw materieel. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

BKF: kraanverhuur en transport in Noord- en Midden Nederland

BKF verricht hijswerk voor bedrijven, overheden, instellingen en particulieren. Met ons uitgebreide kranenpark, verdeeld over 4 vestigingen, zijn wij dag en nacht inzetbaar. U heeft de beschikking over auto/terreinkranen, mobiele loopkattorenkranen en verreikers. Tevens staan diverse transportcombinaties en een DAF-bakwagen voor u klaar. De vestigingen zijn gelijkmatig verspreid over Noord- en Midden Nederland, dus de gewenste kraan is altijd dichtbij. Samenwerken? Neem vrijblijvend contact op!
© 2020 B.V. Kraanbedrijf BKF. Alle rechten voorbehouden.
Website door junction