Meinardskerk te Minnertsga

Onlangs hadden we een mooie klus in het Friese dorpje Minnertsga.
Voor het afhijsen van het kruis bovenop de Meinardskerk riep Marcel Hendriks van Hendriks Leidekkersbedrijf uit Bolsward onze hulp in.
Het kruis en de windvaan moesten worden voorzien van een nieuwe coating en gecontroleerd worden.
Tijdens de werkopname door de bedrijfsleider is in overleg met opdrachtgever besloten een 48 m. Spierings torenkraan in te zetten.
Om voldoende hijshoogte te bereiken met de manbak (hoogte van het kruis bijna 50 m.), werd de 48 m. torenkraan opgesteld op ca. 30 m. vlucht
met de giek onder 45 graden. Na het vlot opstellen van de kraan kon op deze manier het hijsen van de manbak met de medewerkers veilig uitgevoerd worden.
Overige enige weken wordt het kruis weer terug geplaatst.

Dit bericht is geplaatst in Nieuwsarchief, Uitgelicht, Werk in uitvoering. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

BKF: kraanverhuur en transport in Noord- en Midden Nederland

BKF verricht hijswerk voor bedrijven, overheden, instellingen en particulieren. Met ons uitgebreide kranenpark, verdeeld over 4 vestigingen, zijn wij dag en nacht inzetbaar. U heeft de beschikking over auto/terreinkranen, mobiele loopkattorenkranen en verreikers. Tevens staan diverse transportcombinaties en een DAF-bakwagen voor u klaar. De vestigingen zijn gelijkmatig verspreid over Noord- en Midden Nederland, dus de gewenste kraan is altijd dichtbij. Samenwerken? Neem vrijblijvend contact op!
© 2020 B.V. Kraanbedrijf BKF. Alle rechten voorbehouden.
Website door junction