Transport

Tot het wagenpark van BKF behoren ook enkele transportcombinaties. Dit biedt u de mogelijkheid om hijsen, laden, transporteren, lossen en plaatsen in één hand te houden. U bent daardoor verzekerd van een zo efficiënt mogelijke uitvoering van de werkzaamheden.

De transporten die BKF uitvoert zijn heel divers, van windmolendelen, sluisdeuren en brugdelen tot complete afzuiginstallaties en zelfs bomen. Want ook voor de uitzonderlijke gevallen heeft BKF een oplossing.

Eén van de combinaties is een DAF trekker van het type FTCF85.380, die wordt gecombineerd met een Broshuistrailer. De trekker is voorzien van een euro 5 motor en heeft een capaciteit van 380 PK.
De Broshuis trailer neemt naast het hijsmateriaal, de 4 stempelschotten en de bedrijfsauto, 47 ton aan ballast mee. Hij is voorzien van een liftas, van radiografische afstandsbediening voor het afzonderlijk besturen van het asstel, heeft een eigen gewicht van 16,5 ton en een laadvermogen van 72 ton.
De combinatie zal hoofdzakelijk vanuit Groningen worden ingezet om de ballast voor de 220 tonner te vervoeren. Daarnaast kan ze dienen voor het vervoer van de verreikers vanuit BKF Groningen.

BKF beschikt ook over een 4-assige DAF bakwagen met een Fassi 80 tm kraan met lier, voor het probleemloos hijsen en transporteren van o.a. machines, bouwmaterieel, containers en keten. Deze vrachtwagen/kraancombinatie is zeer geschikt voor het plaatsen van bijvoorbeeld een lichte staalconstructie, dakkapel, big bag of ruit.
De maximale hijslast is 21,5 ton en op 23,5 meter vlucht hijst de kraan nog 1700 kg.
Zo nodig kan deze bakwagen worden voorzien van een 2-assige aanhanger met een laadvermogen van 10 ton.
Dit voertuig is uitgerust met een milieuvriendelijke euro 5 motor van 460 PK.
Het netto laadvermogen van de bakwagen is 15 ton en de laadbak heeft een lengte van 6.40 m.

BKF: kraanverhuur en transport in Noord- en Midden Nederland

BKF verricht hijswerk voor bedrijven, overheden, instellingen en particulieren. Met ons uitgebreide kranenpark, verdeeld over 4 vestigingen, zijn wij dag en nacht inzetbaar. U heeft de beschikking over auto/terreinkranen, mobiele loopkattorenkranen en verreikers. Tevens staan diverse transportcombinaties en een DAF-bakwagen voor u klaar. De vestigingen zijn gelijkmatig verspreid over Noord- en Midden Nederland, dus de gewenste kraan is altijd dichtbij. Samenwerken? Neem vrijblijvend contact op!
© 2020 B.V. Kraanbedrijf BKF. Alle rechten voorbehouden.
Website door junction