Materieel

De nieuwste ontwikkelingen op kraangebied worden door BKF nauwgezet gevolgd. Regelmatig worden er nieuwe kranen aangeschaft. Het kranenpark bevat momenteel 35 mobiele hijskranen.

Er wordt door BKF hoofdzakelijk geïnvesteerd in auto-terreinkranen (AT kranen) en mobiele loopkattorenkranen. De gemiddelde leeftijd van het kranenpark is laag. De kranen zijn voorzien van de modernste technologie; snelle inzetbaarheid, accuratesse en optimale veiligheid zijn dus gegarandeerd.

Door de grote verscheidenheid aan kraantypes en kraancapaciteit is er voor BKF bijna geen hijskarwei te hoog of te ver. De kraancapaciteit varieert van 35 ton t/m 220 ton.

BKF: kraanverhuur en transport in Noord- en Midden Nederland

BKF verricht hijswerk voor bedrijven, overheden, instellingen en particulieren. Met ons uitgebreide kranenpark, verdeeld over 4 vestigingen, zijn wij dag en nacht inzetbaar. U heeft de beschikking over auto/terreinkranen, mobiele loopkattorenkranen en verreikers. Tevens staan diverse transportcombinaties en een DAF-bakwagen voor u klaar. De vestigingen zijn gelijkmatig verspreid over Noord- en Midden Nederland, dus de gewenste kraan is altijd dichtbij. Samenwerken? Neem vrijblijvend contact op!
© 2020 B.V. Kraanbedrijf BKF. Alle rechten voorbehouden.
Website door junction