Maarten van der Weijden in de takels bij BKF!

Van vrijdag 21 juni t/m maandag 24 juni 2019 zwom Maarten van der Weijden de Elfstedentocht door Friesland.
BKF werd wederom benaderd door de organisatie of wij Maarten bij de sluis bij Wier en de sluis bij Oude Leye weer wilden overzetten.
Aangezien we deze eervolle opdracht vorig jaar ook hebben uitgevoerd wilden we graag Maarten dit jaar weer helpen.

Zondag 23 juni heeft machinist Douwe (op herhaling) met zijn 48m. Spierings torenkraan , Maarten bij beide sluizen onder het toeziend oog van vele toeschouwers en zijn 2 dochters weer netjes in een dolfijnen draagbaar van het Dolfinarium Harderwijk gehesen zodat hij snel weer snel verder kon zwemmen.
In de media werd ook ruim aandacht geschonken aan de zwem Elfstedentocht, zodoende kwam de BKF torenkraan geregeld mooi in beeld en op Omrop Frysân was zelfs een interview met machinist Douwe.

Bekijk     hier     het Interview met de machinist die het hijswerk heeft gedaan, Douwe de Jong!

BKF heeft de kraan gratis ter beschikking gesteld om zodoende een klein beetje mee te dragen aan het doel van Maartens Elfstedentocht : geld ophalen voor onderzoek naar kanker.
Zoals bekend heeft Maarten de Elfstedentocht volbracht en daarmee veel geld ingezameld.

Dit bericht is geplaatst in Nieuwsarchief, Uitgelicht, Werk in uitvoering. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

BKF: kraanverhuur en transport in Noord- en Midden Nederland

BKF verricht hijswerk voor bedrijven, overheden, instellingen en particulieren. Met ons uitgebreide kranenpark, verdeeld over 4 vestigingen, zijn wij dag en nacht inzetbaar. U heeft de beschikking over auto/terreinkranen, mobiele loopkattorenkranen en verreikers. Tevens staan diverse transportcombinaties en een DAF-bakwagen voor u klaar. De vestigingen zijn gelijkmatig verspreid over Noord- en Midden Nederland, dus de gewenste kraan is altijd dichtbij. Samenwerken? Neem vrijblijvend contact op!
© 2020 B.V. Kraanbedrijf BKF. Alle rechten voorbehouden.
Website door junction