Kunst – Koud kunstje voor BKF

Vaak worden onze kranen en vrachtwagens ingezet in de bouw.
Van de Mannen van Staal uit Leeuwarden kregen we echter een mooie opdracht om een kunstwerk voor het dorp Grou in Friesland te transporteren en te plaatsen.
Aangezien het kunstwerk op een drukke minirotonde nabij de op- en afrit van de A32 geplaatst werd is gekozen om de werkzaamheden op een “auto luw” moment uit te voeren met zo min mogelijk overlast voor het verkeer.
Zodoende moesten onze chauffeurs Haye en Piet zondag 3 maart en 17 maart vroeg uit de veren! Zondag 3 maart is de fundering geplaatst en zondag 17 maart de golf en daarop de boot. De werkzaamheden werden, mede door een gedegen voorbereiding, in de helft van de geplande tijd uitgevoerd.
Het kunstwerk, uitgevoerd in cortenstaal, genaamd ‘ Foar de wyn’ stelt een gestileerde voor de wind varende zeilboot voor en wordt zaterdag 13 april officieel onthuld.

Dit bericht is geplaatst in Uitgelicht, Werk in uitvoering. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

BKF: kraanverhuur en transport in Noord- en Midden Nederland

BKF verricht hijswerk voor bedrijven, overheden, instellingen en particulieren. Met ons uitgebreide kranenpark, verdeeld over 4 vestigingen, zijn wij dag en nacht inzetbaar. U heeft de beschikking over auto/terreinkranen, mobiele loopkattorenkranen en verreikers. Tevens staan diverse transportcombinaties en een DAF-bakwagen voor u klaar. De vestigingen zijn gelijkmatig verspreid over Noord- en Midden Nederland, dus de gewenste kraan is altijd dichtbij. Samenwerken? Neem vrijblijvend contact op!
© 2020 B.V. Kraanbedrijf BKF. Alle rechten voorbehouden.
Website door junction