Kunst in Barendrecht

Het kunstwerk is een modern vormgegegeven trap, geplaatst op een kleine heuvel. Bovenin de trap is een uitzichtspunt gemaakt.
De 7 geprefabriceerde delen van deze trap werden geladen op 2 van onze vrachtwagens waarop Klaas Buwalda en Durk Kingma als chauffeurswerden ingezet. Aangezien de deze delen op sommige plaatsen een breedte hadden van 5 meter was dit een exceptioneel transport, dus met transportbegeleiding reden de vrachtwagens ‘s nachts van Leeuwarden naar Barendrecht.
De volgende ochtend stond machinist Dave Schreuders met de 130 tons Faun opgesteld op de plaatsingslocatie. Na het lossen van de vrachtwagens is het kunstwerk in 2,5 dag vlot en tot tevredenheid van onze opdrachtgever geplaatst.

Theunis Bakker van Mannen van Staal te Leeuwarden:
“Voor het transport en kraanwerk voor het kunstwerk ‘’Elastisch perspectief’’ vonden wij in BKF een ideale partner omdat alles daar in een hand was. Na een paar keer overleg te hebben gehad, konden wij het werk volledig aan BKF overlaten, wij hebben het ervaren als een stukje ‘’ontzorgen’’. Ook bij eerdere grote klussen hebben wij samengewerkt en dat heeft altijd tot een goed eindresultaat geleid.”

Dit bericht is geplaatst in Nieuwsarchief met de tags , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

BKF: kraanverhuur en transport in Noord- en Midden Nederland

BKF verricht hijswerk voor bedrijven, overheden, instellingen en particulieren. Met ons uitgebreide kranenpark, verdeeld over 4 vestigingen, zijn wij dag en nacht inzetbaar. U heeft de beschikking over auto/terreinkranen, mobiele loopkattorenkranen en verreikers. Tevens staan diverse transportcombinaties en een DAF-bakwagen voor u klaar. De vestigingen zijn gelijkmatig verspreid over Noord- en Midden Nederland, dus de gewenste kraan is altijd dichtbij. Samenwerken? Neem vrijblijvend contact op!
© 2020 B.V. Kraanbedrijf BKF. Alle rechten voorbehouden.
Website door junction