Kraanverhuur Nederland – KVN

Sinds november 2011 maakt BKF deel uit van het samenwerkingsverband Kraanverhuur Nederland – afgekort KVN. Kraanverhuur Nederland is een initiatief van zes regionale toonaangevende bedrijven in het verticaal transport en biedt een landelijke dienstverlening aan klanten die in verschillende regio’s in Nederland opereren. Met 17 vestigingen verspreid over het hele land kan KVN binnen een straal van 45 kilometer altijd de juiste kraan leveren voor elk type werk.

Daarnaast bieden alle KVN bedrijven u de mogelijkheid om uw werkzaamheden CO2-neutraal uit te laten voeren.

Meer informatie over KVN vindt u op de website www.kraanverhuurnederland.nl.

KVN logo met witruimte vierkant-webversie

KVN naar 7 leden in jubileumjaar

Kraanverhuur Nederland, het landelijke samenwerkingsverband tussen gerenommeerde kraanverhuurbedrijven, is uitgebreid met een nieuw lid. Lees verder

Geplaatst in Kraanverhuur Nederland - KVN, Nieuwsarchief | Een reactie plaatsen

BKF: kraanverhuur en transport in Noord- en Midden Nederland

BKF verricht hijswerk voor bedrijven, overheden, instellingen en particulieren. Met ons uitgebreide kranenpark, verdeeld over 4 vestigingen, zijn wij dag en nacht inzetbaar. U heeft de beschikking over auto/terreinkranen, mobiele loopkattorenkranen en verreikers. Tevens staan diverse transportcombinaties en een DAF-bakwagen voor u klaar. De vestigingen zijn gelijkmatig verspreid over Noord- en Midden Nederland, dus de gewenste kraan is altijd dichtbij. Samenwerken? Neem vrijblijvend contact op!
© 2020 B.V. Kraanbedrijf BKF. Alle rechten voorbehouden.
Website door junction