Kraanbedrijf BKF sponsort derdedivisionist JO17-1

Als vestigingsmanager van BKF Kampen heeft hij een warm hart voor onze club. Toen duidelijk werd dat JO17-1 nog een shirtsponsor zocht, stapte hij gelijk in. Naast het warme hart, is er ook raakvlak op een ander vlak. JO17-1 voetbalt veelal in de provincies Friesland, Groningen, Drenthe en Overijssel en dat is precies het werkgebied van BKF. Dit betekent meer naamsbekendheid voor het bedrijf en met name voor de vestiging in Kampen.

Raymon over BKF: “Vanaf 1976 timmert B.V. Kraanbedrijf BKF, onder leiding van directeur dhr. JJ Burggraaff, aan de weg. BKF is een dienstverlenend bedrijf dat hijswerk verricht voor bedrijven, overheden, instellingen en particulieren. Met een personeelsbestand van 55 medewerkers en een uitgebreid kranenpark van zo’n 40 mobiele hijskranen, verdeeld over 4 vestigingen, zijn wij dag en nacht inzetbaar. De capaciteit van de hijskranen varieert van 35 tot en met 220 ton. Het kranenpark bestaat uit auto/terreinkranen, mobiele loopkattorenkranen, en verreikers. Tevens beschikken we over enkele transportcombinaties en een DAF-bakwagen. Omdat de vestigingen gelijkmatig verspreid zijn over Noord- en Midden Nederland (Franeker / Drachten / Groningen / Kampen) is de gewenste kraan altijd dichtbij. Dit maakt het voor opdrachtgevers aantrekkelijk om met BKF in zee te gaan.”

Namens Be Quick ’28 en JO17-1 in het bijzonder, BKF bedankt!

Bronvermelding: tekst + foto –  http://www.bequick28.nl/

Dit bericht is geplaatst in Uitgelicht. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

BKF: kraanverhuur en transport in Noord- en Midden Nederland

BKF verricht hijswerk voor bedrijven, overheden, instellingen en particulieren. Met ons uitgebreide kranenpark, verdeeld over 4 vestigingen, zijn wij dag en nacht inzetbaar. U heeft de beschikking over auto/terreinkranen, mobiele loopkattorenkranen en verreikers. Tevens staan diverse transportcombinaties en een DAF-bakwagen voor u klaar. De vestigingen zijn gelijkmatig verspreid over Noord- en Midden Nederland, dus de gewenste kraan is altijd dichtbij. Samenwerken? Neem vrijblijvend contact op!
© 2020 B.V. Kraanbedrijf BKF. Alle rechten voorbehouden.
Website door junction