Koploperproject

PrintBKF is geselecteerd voor het Koploperproject Duurzaam Ondernemen Westergozone, als één van de vier deelnemers uit Franeker. Binnen deze projecten worden ondernemers samengebracht die al een start hebben gemaakt met een beleid op het gebied van maatschappelijk verantwoord en duurzaam ondernemen (MVO). Zij wisselen ervaringen uit, zoeken samen naar verbetermogelijkheden, inventariseren risico’s en zullen zo hun MVO-beleid uitbouwen.
Op 5 juli 2012 ging het project Westergozone officieel van start. Op elk bedrijf werden interviews gehouden met de verantwoordelijken voor de toepassing van MVO binnen het bedrijf. Ook werden gegevens over de milieubelasting verzameld. Naar aanleiding van deze informatie is een Duurzaamheidsscan opgesteld. Binnen BKF zijn 2 studenten van het Stenden College aan de slag gegaan met de uitkomsten van de scan en zij hebben, na diverse onderzoeken, analyses en gesprekken met medewerkers, een rapportage opgesteld met aanbevelingen voor een goede implementatie van het MVO beleid binnen BKF.
Op een bijeenkomst op 25 maart 2013 werd de stand van zaken bij alle deelnemers tot nu toe besproken en iedereen kreeg een opdracht uitgereikt: “Stel een duidelijk MVO beleid op dat kan worden gepresenteerd aan uw relaties.” Momenteel wordt er binnen BKF hard dus gewerkt om, met de aanbevelingen van de studenten een helder en werkbaar MVO-beleid op te stellen.
In september zullen alle deelnemers aan het Koploperproject weer samen komen voor de eindpresentatie. En het bedrijf dat het MVO-beleid op een bijzondere manier heeft toegepast en de beste of meest originele activiteit op MVO gebied heeft ondernomen wint de Koploperprijs!

Voor meer informatie overhet Koploperproject:
http://www.a7westergo.nl/projecten/details/koploperproject_duurzaam_ondernemen

2012_07_19_koploperproject_duurzaam_ondernemen

Dit bericht is geplaatst in Algemeen met de tags , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

BKF: kraanverhuur en transport in Noord- en Midden Nederland

BKF verricht hijswerk voor bedrijven, overheden, instellingen en particulieren. Met ons uitgebreide kranenpark, verdeeld over 4 vestigingen, zijn wij dag en nacht inzetbaar. U heeft de beschikking over auto/terreinkranen, mobiele loopkattorenkranen en verreikers. Tevens staan diverse transportcombinaties en een DAF-bakwagen voor u klaar. De vestigingen zijn gelijkmatig verspreid over Noord- en Midden Nederland, dus de gewenste kraan is altijd dichtbij. Samenwerken? Neem vrijblijvend contact op!
© 2020 B.V. Kraanbedrijf BKF. Alle rechten voorbehouden.
Website door junction