Kamper Trompetter Korps oefent bij BKF

Het viel voor de Nederlands kampioen in de hoogste divisie showkorpsen niet mee om een locatie te vinden die voor alle partijen geschikt was om hun shows te oefenen. De waardering en bewondering voor dit korps is in Kampen en verre omgeving zeer groot, maar niet iedereen stelt het op prijs om steeds de repetities mee te maken.
Gelukkig heeft BKF hen een oplossing kunnen bieden; het voorterrein van de vestiging in Kampen. Dat is ruim genoeg, de ondergrond is goed en de kans dat iemand overlast ervaart van de repetities is vrij klein, er zijn geen woonhuizen in de nabije omgeving. Zo kan het korps nu op zaterdagen repeteren voor hun indrukwekkende shows.

KTK oefent op zaterdag 13 juni 2015

Kamper Trompetter Korps in actie zien? Klik dan hier en hier

Meer informatie vindt u hier en hier.

Dit bericht is geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

BKF: kraanverhuur en transport in Noord- en Midden Nederland

BKF verricht hijswerk voor bedrijven, overheden, instellingen en particulieren. Met ons uitgebreide kranenpark, verdeeld over 4 vestigingen, zijn wij dag en nacht inzetbaar. U heeft de beschikking over auto/terreinkranen, mobiele loopkattorenkranen en verreikers. Tevens staan diverse transportcombinaties en een DAF-bakwagen voor u klaar. De vestigingen zijn gelijkmatig verspreid over Noord- en Midden Nederland, dus de gewenste kraan is altijd dichtbij. Samenwerken? Neem vrijblijvend contact op!
© 2020 B.V. Kraanbedrijf BKF. Alle rechten voorbehouden.
Website door junction