Jetten Shipyard in Sneek

Jetten Shipyard is een familiebedrijf gevestigd in Sneek en trendsetter in de hedendaagse internationale jachtbouw.
Al vele jaren laten wij werkzaamheden zoals het plaatsen, opbouwen en kantelen van casco’s of het te water laten van onze jachten zwaarder dan 40 ton uitvoeren door BKF. Lees verder

Onlangs heeft BKF voor ons het aluminium casco van een 22 meter lang jacht in de vaarstand gekanteld zodat we verder kunnen met de bouw en afbouw van het jacht.
We hebben de werkzaamheden voor het kantelen van het jacht van tevoren uiteraard goed besproken. BKF heeft hiervoor twee kranen ingezet waarbij de hijswerkzaamheden werden begeleid door een uitvoerder hijswerken.
Het casco is een kostbaar deel, we moeten zeker weten dat dit deskundig gekanteld wordt en dat er door het hijsen geen schade ontstaat. Gelukkig kunnen we daar bij BKF op vertrouwen: het hijswerk werd door de machinisten in samenwerking met de uitvoerder prima uitgevoerd.

2016-07-9e Jetten casco kantelen 1e2016-07-9e Jetten casco kantelen 2 2016-07-9e Jetten casco kantelen 3

Dit bericht is geplaatst in Referenties. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

BKF: kraanverhuur en transport in Noord- en Midden Nederland

BKF verricht hijswerk voor bedrijven, overheden, instellingen en particulieren. Met ons uitgebreide kranenpark, verdeeld over 4 vestigingen, zijn wij dag en nacht inzetbaar. U heeft de beschikking over auto/terreinkranen, mobiele loopkattorenkranen en verreikers. Tevens staan diverse transportcombinaties en een DAF-bakwagen voor u klaar. De vestigingen zijn gelijkmatig verspreid over Noord- en Midden Nederland, dus de gewenste kraan is altijd dichtbij. Samenwerken? Neem vrijblijvend contact op!
© 2018 B.V. Kraanbedrijf BKF. Alle rechten voorbehouden.