Na jaren heeft De Eendragt weer kop en wieken

De molen, welke eigendom is van NHL- Stenden (HBO onderwijs) aan de Rengerslaan met weer nieuw gebouwde bijgebouwen,  is sinds kort in gebruik als bezinnings- en gebeds ruimte voor de studenten.
De staalkonstruktie van de omloop en molenhuis is op gebouwd met een 35 tons telescoopkraan. Daarna is donderdag 1 maart omloop en molenhuis met een gewicht van 18 ton, compleet op de oude muren geplaatst met een 100 tons telescoopkraan.                      Dit leverde uiteraard mooie foto’s op zoals te zien is.
Afgelopen maandag zijn met een 35 tons telescoopkraan de wieken er op gezet..
De molen met opbouw en wieken, welke in de vreugdestand staan maar niet kunnen draaien, is een prachtige aanwinst voor de omgeving en was een mooi project voor onze machinisten en kranen.

Dit bericht is geplaatst in Nieuwsarchief. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

BKF: kraanverhuur en transport in Noord- en Midden Nederland

BKF verricht hijswerk voor bedrijven, overheden, instellingen en particulieren. Met ons uitgebreide kranenpark, verdeeld over 4 vestigingen, zijn wij dag en nacht inzetbaar. U heeft de beschikking over auto/terreinkranen, mobiele loopkattorenkranen en verreikers. Tevens staan diverse transportcombinaties en een DAF-bakwagen voor u klaar. De vestigingen zijn gelijkmatig verspreid over Noord- en Midden Nederland, dus de gewenste kraan is altijd dichtbij. Samenwerken? Neem vrijblijvend contact op!
© 2020 B.V. Kraanbedrijf BKF. Alle rechten voorbehouden.
Website door junction