Heatplus uit Heino en de houtgestookte CV installatie

Onlangs mochten wij weer voor de firma Heatplus uit Heino aan de slag om de 2e houtgestookte CV installatie te bouwen. Bij de 1e installatie hadden we nog mooi de ruimte maar bij de 2e installatie was de ruimte al een stuk minder.
Onze 35 tons telekraan en HK70 waren precies geknipt voor deze mooie 4 daagse hijsklus. Machine onderdelen variërend van 24.000 kg tot 10.000 kg zijn wederom vakkundig op de plek gezet onder nauwkeurige begeleiding en toeziend oog van onze gecertificeerde meewerkende voorman Bernd.
In Augustus volgt de 3e Installatie en er is al toegezegd dat BKF die ook mag gaan plaatsen.

Dit bericht is geplaatst in Nieuwsarchief, Uitgelicht, Werk in uitvoering. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

BKF: kraanverhuur en transport in Noord- en Midden Nederland

BKF verricht hijswerk voor bedrijven, overheden, instellingen en particulieren. Met ons uitgebreide kranenpark, verdeeld over 4 vestigingen, zijn wij dag en nacht inzetbaar. U heeft de beschikking over auto/terreinkranen, mobiele loopkattorenkranen en verreikers. Tevens staan diverse transportcombinaties en een DAF-bakwagen voor u klaar. De vestigingen zijn gelijkmatig verspreid over Noord- en Midden Nederland, dus de gewenste kraan is altijd dichtbij. Samenwerken? Neem vrijblijvend contact op!
© 2020 B.V. Kraanbedrijf BKF. Alle rechten voorbehouden.
Website door junction