Haan in de kraan

Machinisten Roel Veerman en Gerrit Buchner kwamen met de 130 tons telescoopkraan naar de kerk. Niet omdat de haan zo zwaar was, maar hij moest wel naar een behoorlijke hoogte gehesen worden. Daarom maakte de kraan gebruik van de volledige 52 meter lengte van de hoofdmast, verlengd met een jib van 24 meter.

Vanuit een werkbak werden voorzichtig en vakkundig de sokkel en de haan teruggeplaatst. Op de bijgaande foto’s is te zien hoe dit in zijn werk ging en hoe de aanwezigen dit met belangstelling volgden.
Met dank aan fotograaf René Jansen uit Apeldoorn, hij was zo vriendelijk ons deze foto’s toe te sturen.

Dit bericht is geplaatst in Nieuwsarchief met de tags , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

BKF: kraanverhuur en transport in Noord- en Midden Nederland

BKF verricht hijswerk voor bedrijven, overheden, instellingen en particulieren. Met ons uitgebreide kranenpark, verdeeld over 4 vestigingen, zijn wij dag en nacht inzetbaar. U heeft de beschikking over auto/terreinkranen, mobiele loopkattorenkranen en verreikers. Tevens staan diverse transportcombinaties en een DAF-bakwagen voor u klaar. De vestigingen zijn gelijkmatig verspreid over Noord- en Midden Nederland, dus de gewenste kraan is altijd dichtbij. Samenwerken? Neem vrijblijvend contact op!
© 2020 B.V. Kraanbedrijf BKF. Alle rechten voorbehouden.
Website door junction