Haal BKF in huis!

Met autolaadkranen werden vloerplaten (de zwaarste was 4,3 ton) geladen en naar binnen gereden. Daarna werden de vloeren op 3 verschillende hoogten (3 m., 5,8 m. en 8,8 m.) in fasen geplaatst. De onderkant van het dak was op 10,6 m hoogte, de 1e vloer kwam op 3 m. hoogte (14 platen),de 2e vloer op 5,8 m. (26 platen). Deze vloeren werden door onze machinist Durk Kingma met zijn DAF 80 tm autolaadkraan zeer vakkundig geplaatst. Voor de 3e vloer op 8,8 m hoogte (26 stuks platen) werd één van de zwaarste autolaadkranen van Nederland ingezet. Deze 175 tm autolaadkraan was ingehuurd bij een van onze relaties, Van Hooft Transport uit Hoevelaken. De werkhoogte tussen de staalconstructie en het dak was nog maar ca. 1,8 m. De autolaadkraan van BKF voerde hiervoor de vloeren aan.

Enkele weken nadat de vloeren gelegd waren heeft Durk Kingma de prefab trappen geplaatst. Dit was de afronding van een uitdagend werk dat vakkundig, veilig en naar tevredenheid van onze opdrachtgever is uitgevoerd!

Dit bericht is geplaatst in Nieuwsarchief met de tags , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

BKF: kraanverhuur en transport in Noord- en Midden Nederland

BKF verricht hijswerk voor bedrijven, overheden, instellingen en particulieren. Met ons uitgebreide kranenpark, verdeeld over 4 vestigingen, zijn wij dag en nacht inzetbaar. U heeft de beschikking over auto/terreinkranen, mobiele loopkattorenkranen en verreikers. Tevens staan diverse transportcombinaties en een DAF-bakwagen voor u klaar. De vestigingen zijn gelijkmatig verspreid over Noord- en Midden Nederland, dus de gewenste kraan is altijd dichtbij. Samenwerken? Neem vrijblijvend contact op!
© 2020 B.V. Kraanbedrijf BKF. Alle rechten voorbehouden.
Website door junction