Goodstart

Deelname aan de Koploperprojecten heeft voor veel bedrijven in Friesland (en inmiddels ook in andere provincies) meer bewustwording en structuur gebracht in het maatschappelijk verantwoord en duurzaam ondernemen. Er was na afloop van het Koploperproject vaak behoefte aan een vervolg in de contacten met andere (duurzame) bedrijven. Vanuit deze visie neemt een aantal van deze bedrijven deel aan Goodstart.

BKF werd als Koploper uitgenodigd om deel te nemen aan Goodstart. Natuurlijk maken wij graag deel uit van de steeds groeiende groep duurzame ondernemers en willen we leren van de van ideeën van anderen op het gebied van MVO.

GoodStart heeft als doel om deze organisaties continue van elkaar te laten leren en te inspireren. Om daarmee bij te dragen aan een snellere ontwikkeling van de GoodStart bedrijven in Friesland en daarbuiten.
Hiervoor is GoodProjects ontwikkeld, dit beschrijft de succes projecten, de Best Practices, waarin wordt beschreven met welke projecten de bedrijven een stap verder hebben gezet in duurzaam ondernemen en wat dat heeft gekost maar ook wat het oplevert. Hiermee ontstaat een waardevol inzicht voor andere Goodstart deelnemers en ook voor organisaties die zelf aan de slag willen met duurzaam ondernemen. Bijkomend voordeel is dat hierdoor waardevolle onderlinge connecties kunnen ontstaan.
GoodCompany laat zien waar de bedrijven en instanties op dit moment staan op het gebied van Duurzaam ondernemen. Om samen en ieder voor zich te werken aan verdere verbetering. Maar ook om een duidelijk profiel en ambitie te presenteren voor mogelijke klanten, partners en andere geïnteresseerden.

Op woensdag 2 april 2014 was de officiële kick off van Goodstart. Tijdens het Koplopersymposium “Samenwerken werkt”, waar Koplopers van 3 Friese gemeenten hun ontwikkelingen en visie op duurzaam ondernemen presenteerden, ging met veel tromgeroffel – letterlijk en figuurlijk – ook Goodstart van start.

Klik hier voor de Goodstart website.

datum: 20140302plaats : heerenveenredactie: Goodstartonderwerp: start koplopersprojectbijschrift: opening van goodstartcopyright: Frans Andringa

BKF: kraanverhuur en transport in Noord- en Midden Nederland

BKF verricht hijswerk voor bedrijven, overheden, instellingen en particulieren. Met ons uitgebreide kranenpark, verdeeld over 4 vestigingen, zijn wij dag en nacht inzetbaar. U heeft de beschikking over auto/terreinkranen, mobiele loopkattorenkranen en verreikers. Tevens staan diverse transportcombinaties en een DAF-bakwagen voor u klaar. De vestigingen zijn gelijkmatig verspreid over Noord- en Midden Nederland, dus de gewenste kraan is altijd dichtbij. Samenwerken? Neem vrijblijvend contact op!
© 2020 B.V. Kraanbedrijf BKF. Alle rechten voorbehouden.
Website door junction