Even omlopen in Alkmaar

Een dergelijke klus, midden in een woonwijk, vraagt natuurlijk om een goede voorbereiding. Daarom werd er eerst een hijsplan gemaakt en ook werd een risico-inventarisatie opgesteld. Hierin staat beschreven wat de risico’s zijn bij het uitvoeren van de hijswerkzaamheden en welke maatregelen er zijn genomen om te voorkomen dat er iets fout gaat.

De bewoners van de wijk rond de Urkstraat moeten nu een aantal weken stukje verder lopen of fietsen, maar na de renovatie zal de brug (volgend jaar) weer terug op zijn plek worden gehesen.

20151118_084713_resized
20151118_084739_resized 20151118_085036_resized

Dit bericht is geplaatst in Nieuwsarchief. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

BKF: kraanverhuur en transport in Noord- en Midden Nederland

BKF verricht hijswerk voor bedrijven, overheden, instellingen en particulieren. Met ons uitgebreide kranenpark, verdeeld over 4 vestigingen, zijn wij dag en nacht inzetbaar. U heeft de beschikking over auto/terreinkranen, mobiele loopkattorenkranen en verreikers. Tevens staan diverse transportcombinaties en een DAF-bakwagen voor u klaar. De vestigingen zijn gelijkmatig verspreid over Noord- en Midden Nederland, dus de gewenste kraan is altijd dichtbij. Samenwerken? Neem vrijblijvend contact op!
© 2020 B.V. Kraanbedrijf BKF. Alle rechten voorbehouden.
Website door junction