Drachtstervaart wordt weer bevaarbaar

Uiteraard gaan hier nogal wat voorbereidende werkzaamheden aan vooraf.
Eén van die werkzaamheden is het omleggen van een groot kokerriool wat uiteindelijk 2,5 m. breed wordt en 2 m. hoog. Deze omlegging is nodig in verband met de bouw van een brug in de Noorderhogeweg over de Drachtstervaart.
BKF heeft de eerste prefab kokerriooldelen gehesen op de kruising van de Noordehogeweg / Molenend en Tussendiepen in Drachten. De riooldelen zijn prefab gemaakt en wegen maximaal 25 ton.
De 220 tons Faun telescoopkraan van BKF, met bemanning David Slok en Ad Scholma, heeft de eerste delen 8 maart 2013 netjes op hun plaats gehesen.

 

Dit bericht is geplaatst in Nieuwsarchief met de tags , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

BKF: kraanverhuur en transport in Noord- en Midden Nederland

BKF verricht hijswerk voor bedrijven, overheden, instellingen en particulieren. Met ons uitgebreide kranenpark, verdeeld over 4 vestigingen, zijn wij dag en nacht inzetbaar. U heeft de beschikking over auto/terreinkranen, mobiele loopkattorenkranen en verreikers. Tevens staan diverse transportcombinaties en een DAF-bakwagen voor u klaar. De vestigingen zijn gelijkmatig verspreid over Noord- en Midden Nederland, dus de gewenste kraan is altijd dichtbij. Samenwerken? Neem vrijblijvend contact op!
© 2020 B.V. Kraanbedrijf BKF. Alle rechten voorbehouden.
Website door junction