De eerste HK70 bij BKF

2 jaar geleden, september 2017, hebben wij onze eerste HK70 in ontvangst mogen nemen, een uitbreiding van ons hijskranenpark met een unieke hijskraan op een Volvo vrachtwagen onderstel.

We wisten eerst niet goed wat we er van konden verwachten maar al snel waren wij er over uit dat de HK70 een welkome aanvulling is. Rijtechnisch prima, lange afstanden en korte afstanden zeer comfortabel en de prestaties m.b.t. hijswerkzaamheden zijn zeer goed. Onze HK70 doet niet onder voor een AT kraan, of hij nou werkzaam is op de bouw, in de installatiewerkzaamheden onder dak of het plaatsen van woon- en garageunits, geen klus is deze kraan te veel.

Vanuit de vestiging Kampen wordt onze HK70 door de noordelijke provincies van Nederland gestuurd.

Dit bericht is geplaatst in Nieuwsarchief, Uitgelicht, Werk in uitvoering. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

BKF: kraanverhuur en transport in Noord- en Midden Nederland

BKF verricht hijswerk voor bedrijven, overheden, instellingen en particulieren. Met ons uitgebreide kranenpark, verdeeld over 4 vestigingen, zijn wij dag en nacht inzetbaar. U heeft de beschikking over auto/terreinkranen, mobiele loopkattorenkranen en verreikers. Tevens staan diverse transportcombinaties en een DAF-bakwagen voor u klaar. De vestigingen zijn gelijkmatig verspreid over Noord- en Midden Nederland, dus de gewenste kraan is altijd dichtbij. Samenwerken? Neem vrijblijvend contact op!
© 2020 B.V. Kraanbedrijf BKF. Alle rechten voorbehouden.
Website door junction