Dag van de Bouw 2014

Tijdens deze dag kan iedereen de bouw eens van de andere kant bekijken. Zo krijgen degenen die soms hinder ondervinden van bouwwerkzaamheden een beter idee van het hoe en waarom. Daarnaast kunnen jongeren zich oriënteren en zien of een carrière in de bouw iets voor hen is.

Natuurlijk mogen dan ook de kranen van BKF niet ontbreken. In Suameer, bij het project Centrale As van de Haarsma Groep uit Tjerkwerd,  stond daarom een 60 tons telescoopkraan opgesteld. En bij het project Gemeentehuis Drechterland – van Bouwgroep Dijkstra Draisma uit Bolsward – wapperden de BKF-vlaggen in een 70-tonner.

Dag van de Bouw 2014 Centrale As

Dit bericht is geplaatst in Algemeen met de tags , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

BKF: kraanverhuur en transport in Noord- en Midden Nederland

BKF verricht hijswerk voor bedrijven, overheden, instellingen en particulieren. Met ons uitgebreide kranenpark, verdeeld over 4 vestigingen, zijn wij dag en nacht inzetbaar. U heeft de beschikking over auto/terreinkranen, mobiele loopkattorenkranen en verreikers. Tevens staan diverse transportcombinaties en een DAF-bakwagen voor u klaar. De vestigingen zijn gelijkmatig verspreid over Noord- en Midden Nederland, dus de gewenste kraan is altijd dichtbij. Samenwerken? Neem vrijblijvend contact op!
© 2020 B.V. Kraanbedrijf BKF. Alle rechten voorbehouden.
Website door junction