Dag van de Bouw 2012

Op verzoek van Scholtens Bouw in Wognum had machinist Dave Schreuders zijn 130 tons Tadano Faun opgesteld in ‘t Veld (Noord-Holland), terwijl collega Richard Kok in Assendelft stond met zijn 44 m. mobiele torenkraan van Spierings. In Friesland kon het publiek bij een project van Bouwcollectief Sneek in Beetsterzwaag de 60 tons Tadano Faun telescoopkraan van Ywo Zantvoord van binnen en buiten bekijken en aan het werk zien.
De Dag van de Bouw is mede bedoeld om vooral de jonge generatie kennis te laten maken met de bouwwereld en hen te laten ontdekken dat deze veelzijdiger en boeiender is dan vaak wordt gedacht.

Dit bericht is geplaatst in Nieuwsarchief met de tags , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

BKF: kraanverhuur en transport in Noord- en Midden Nederland

BKF verricht hijswerk voor bedrijven, overheden, instellingen en particulieren. Met ons uitgebreide kranenpark, verdeeld over 4 vestigingen, zijn wij dag en nacht inzetbaar. U heeft de beschikking over auto/terreinkranen, mobiele loopkattorenkranen en verreikers. Tevens staan diverse transportcombinaties en een DAF-bakwagen voor u klaar. De vestigingen zijn gelijkmatig verspreid over Noord- en Midden Nederland, dus de gewenste kraan is altijd dichtbij. Samenwerken? Neem vrijblijvend contact op!
© 2020 B.V. Kraanbedrijf BKF. Alle rechten voorbehouden.
Website door junction