Brug Abbegaasterketting bij Abbega (Frl.) gehesen

Dijkstra Metaalbewerking uit Harlingen heeft ons ingeschakeld voor de hijswerkzaamheden voor deze brug.
Deze brug was hoognodig toe aan onderhoud en moest worden voorzien van een nieuwe coating.
Daarvoor hebben we dinsdag 23 april onze 220 tons telescoopkraan ingezet voor demontage van de 21 ton wegende balans en het 12 ton wegende brugdek.
Balans en brugdek zijn door de kraan geladen op een ponton en over water naar het conserveringsbedrijf gebracht, alwaar de balans en het het brugdek weer van het ponton zijn afgehesen.
In Harlingen was ondertussen een nieuw brugdek gemaakt welke op een BKF vrachtwagen op 12 april als exceptioneel transport naar de conserveerder is gebracht.
Na conservering zijn de brug onderdelen weer geladen en donderdag 9 mei heeft de 220 tons kraan met machinisten Michel en Marcel het brugdek en de balans weer keurig terug geplaatst.

Met dank voor de drone foto’s / filmpje van Dijkstra Metaalbewerking.

Bekijk ook de twee video’s via video 1 en video 2.

Dit bericht is geplaatst in Nieuwsarchief, Uitgelicht, Werk in uitvoering. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

BKF: kraanverhuur en transport in Noord- en Midden Nederland

BKF verricht hijswerk voor bedrijven, overheden, instellingen en particulieren. Met ons uitgebreide kranenpark, verdeeld over 4 vestigingen, zijn wij dag en nacht inzetbaar. U heeft de beschikking over auto/terreinkranen, mobiele loopkattorenkranen en verreikers. Tevens staan diverse transportcombinaties en een DAF-bakwagen voor u klaar. De vestigingen zijn gelijkmatig verspreid over Noord- en Midden Nederland, dus de gewenste kraan is altijd dichtbij. Samenwerken? Neem vrijblijvend contact op!
© 2020 B.V. Kraanbedrijf BKF. Alle rechten voorbehouden.
Website door junction