Boot Holland 2019

 #bootholland2019

Al sinds jaar en dag wordt in februari in #Leeuwarden, in de beurshallen van het WTC complex, de watersport beurs Boot Holland gehouden. 
#BKF was ook dit jaar bij de opbouw en afbouw aanwezig met kranen en heftrucks.
Met de #kranen worden de grote boten geplaatst en bij einde van de beurs weer opgeladen op vrachtwagens.
Een aantal boten wordt ook over het water aangevoerd. Aan de kade bij het #WTCcomplex staat dan een 100 tons #telescoopkraan die de 
boten uit het water hijst en op een vrachtwagen plaatst. Binnen in het WTC complex worden die boten dan met 1 of 2 kranen geplaatst.
De kleine boten tot 1000 kg. worden door ons met 2 zware #heftrucks geplaatst en geladen.

Ieder jaar is het weer een uitdagende logistieke puzzel welke ook dit jaar weer door onze uitvoerder, chauffeurs en machinisten met succes is uitgevoerd!

Dit bericht is geplaatst in Uitgelicht. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

BKF: kraanverhuur en transport in Noord- en Midden Nederland

BKF verricht hijswerk voor bedrijven, overheden, instellingen en particulieren. Met ons uitgebreide kranenpark, verdeeld over 4 vestigingen, zijn wij dag en nacht inzetbaar. U heeft de beschikking over auto/terreinkranen, mobiele loopkattorenkranen en verreikers. Tevens staan diverse transportcombinaties en een DAF-bakwagen voor u klaar. De vestigingen zijn gelijkmatig verspreid over Noord- en Midden Nederland, dus de gewenste kraan is altijd dichtbij. Samenwerken? Neem vrijblijvend contact op!
© 2020 B.V. Kraanbedrijf BKF. Alle rechten voorbehouden.
Website door junction