BKF vriend van Weekendschool Franeker

Weekendschool Franeker logoWeekendschool Franeker biedt de leerlingen introducties op vakgebieden en beroepen en op de wereld om hun heen. De kinderen komen in aanraking met nieuwe ervaringen, verfrissende ideeën en inspirerende rolmodellen. Daarnaast doen we activiteiten die aan kunst, cultuur en gezond gedrag gerelateerd zijn. Ervaringen om hun talenten maximaal te laten ontplooien. Meedoen aan Weekendschool Franeker betekent dat je drie jaar lang mag deelnemen aan een uitdagend programma met leuke en praktische onderwerpen. Eén keer per twee weken in de periode van oktober tot en met juni, ontvangen we nieuwsgierige leerlingen en inspirerende gastdocenten.

Weekendschool Franeker is afhankelijk van subsidies en sponsoren. Daarom hebben zij een netwerk van vrienden. BKF is er trots op om één van deze vrienden te zijn en zo bij te dragen aan ontwikkeling en verbreding van de horizon van deze kinderen.

Klik hier voor meer informatie op de website van Weekendschool Franeker.

Dit bericht is geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

BKF: kraanverhuur en transport in Noord- en Midden Nederland

BKF verricht hijswerk voor bedrijven, overheden, instellingen en particulieren. Met ons uitgebreide kranenpark, verdeeld over 4 vestigingen, zijn wij dag en nacht inzetbaar. U heeft de beschikking over auto/terreinkranen, mobiele loopkattorenkranen en verreikers. Tevens staan diverse transportcombinaties en een DAF-bakwagen voor u klaar. De vestigingen zijn gelijkmatig verspreid over Noord- en Midden Nederland, dus de gewenste kraan is altijd dichtbij. Samenwerken? Neem vrijblijvend contact op!
© 2020 B.V. Kraanbedrijf BKF. Alle rechten voorbehouden.
Website door junction