BKF – Ook op zaterdag!

De Van Panhuijsbrug bij Tjerkwerd wordt gerenoveerd door hoofdaannemer Jansma uit Drachten. De renovatie van de torens en balanspriemen en het vervaardigen van een nieuw brugval (brugdek) is uitbesteed aan Machinefabriek Rusthoven uit Groningen.
Door BKF-machinisten Ad, Durk en Michel werden op deze zaterdag de torens en balanspriemen naar beneden gehesen en vervolgens geladen op vrachtwagens met chauffeurs Klaas, Kees en David. Onder een heerlijk najaarszonnetje was het geen straf om de werkzaamheden uit te voeren, het werk verliep dan ook voorspoedig. Rond 14.00 uur was de laatste kraan terug op de vestiging, toen kon het weekend voor de mannen echt beginnen.
Maandag 3 november zijn de priemen en torens gelost bij de firma Rusthoven in Groningen.

Volgend jaar in februari gaan de brugonderdelen weer retour naar Tjerkwerd. Dan wordt ook het oude brugval gesloopt en het nieuwe brugval (9 x 14 meter en ca. 45 ton) per water- en wegtransport aangevoerd en geplaatst.
BKF zal ook die werkzaamheden uitvoeren. Maar zover is het nog niet.

Dit bericht is geplaatst in Nieuwsarchief met de tags , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

BKF: kraanverhuur en transport in Noord- en Midden Nederland

BKF verricht hijswerk voor bedrijven, overheden, instellingen en particulieren. Met ons uitgebreide kranenpark, verdeeld over 4 vestigingen, zijn wij dag en nacht inzetbaar. U heeft de beschikking over auto/terreinkranen, mobiele loopkattorenkranen en verreikers. Tevens staan diverse transportcombinaties en een DAF-bakwagen voor u klaar. De vestigingen zijn gelijkmatig verspreid over Noord- en Midden Nederland, dus de gewenste kraan is altijd dichtbij. Samenwerken? Neem vrijblijvend contact op!
© 2020 B.V. Kraanbedrijf BKF. Alle rechten voorbehouden.
Website door junction