Sint krijgt hulp van BKF!

De Salverderbrug in de Salverdervaart heeft normaal een doorvaarthoogte van zo’n 2,5 meter. Maar dit was natuurlijk veel te krap voor de grote stoomboot vol met pakjes!
Dus kwam er een grote BKF-kraan aan te pas om het middelste deel van de brug (20 ton) van de landhoofden te hijsen, zodat de de stoomboot vrije doorvaart had en Sint, Pieten én pakjes in Franeker aan land konden gaan.
Natuurlijk was dit ophijsen van het brugdeel voor alle kinderen die langs de route stonden nog een extra spannend moment ……

Onze kraanmachinist werd door Sint en Piet bedankt met een regen aan strooigoed, wat door de Pieten vanaf de stoomboot richting de kraan werd gestrooid!

Dit bericht is geplaatst in Algemeen met de tags , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

BKF: kraanverhuur en transport in Noord- en Midden Nederland

BKF verricht hijswerk voor bedrijven, overheden, instellingen en particulieren. Met ons uitgebreide kranenpark, verdeeld over 4 vestigingen, zijn wij dag en nacht inzetbaar. U heeft de beschikking over auto/terreinkranen, mobiele loopkattorenkranen en verreikers. Tevens staan diverse transportcombinaties en een DAF-bakwagen voor u klaar. De vestigingen zijn gelijkmatig verspreid over Noord- en Midden Nederland, dus de gewenste kraan is altijd dichtbij. Samenwerken? Neem vrijblijvend contact op!
© 2020 B.V. Kraanbedrijf BKF. Alle rechten voorbehouden.
Website door junction