BKF gaat samenwerkingsverband aan

Met de introductie van Kraanverhuur Nederland biedt Kraanbedrijf BKF een landelijke dienstverlening aan met een capaciteit van circa 250 kranen en 300 medewerkers. “Wij merken dat efficiency en kostenbeheersing voor veel opdrachtgevers steeds belangrijker zijn geworden. Door de samenwerking binnen Kraanverhuur Nederland, hebben wij 17 vestigingen in het hele land en zijn wij in staat om binnen een straal van 45 kilometer altijd de juiste kraan te leveren voor elk type werk” aldus Jelle Jan Burggraaff, directeur van Kraanbedrijf BKF. “Hierdoor bevorderen wij de snelheid van werken en het beperken van de kosten. Daarnaast hebben klanten die landelijk werken voortaan slechts één aanspreekpunt waarmee elke hijsklus, waar ook in Nederland, geregeld kan worden. De klant kiest met Kraanverhuur Nederland voor de kwaliteit die nodig is om een opdracht goed, snel en veilig te kunnen uitvoeren”

Bundelen van kennis en ervaring

Het bundelen van de capaciteit binnen Kraanverhuur Nederland betekent ook het samenvoegen van kennis en ervaring. Daarmee is Kraanverhuur Nederland een partner met ervaring in elk segment. “Markten veranderen en de vraag naar efficiënter en kostenbewuster werken neemt toe. Door de enorme expertise binnen Kraanverhuur Nederland hebben wij niet alleen ruime ervaring op veel verschillende gebieden, ook zijn onze medewerkers hierdoor in staat om mee te denken over de aanpak, de inzet van de juiste kraan en de wijze waarop opdrachten snel en efficiënt kunnen worden uitgevoerd” aldus Burggraaff.

Landelijke afspraken, lokaal geregeld

Werken met Kraanverhuur Nederland betekent dat opdrachtgevers landelijke afspraken kunnen maken voor al het hijswerk, waar ook in Nederland. De advisering wordt wel lokaal geregeld. “Wij hebben er bewust voor gekozen om klanten het gemak te bieden van één landelijk aanspreekpunt waarmee alles in principe kan worden geregeld. Voor maatwerkadviezen worden de specialisten van de dichtstbijzijnde vestigingen ingeschakeld. Zo combineren we efficiënt werken met persoonlijke aandacht, om op die manier de meest optimale kwaliteit te kunnen leveren.”

Kijk voor meer informatie op de KVN-website: www.kraanverhuurnederland.nl

2011_12_12_Samenwerking_KVN

Dit bericht is geplaatst in Nieuwsarchief met de tags , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

BKF: kraanverhuur en transport in Noord- en Midden Nederland

BKF verricht hijswerk voor bedrijven, overheden, instellingen en particulieren. Met ons uitgebreide kranenpark, verdeeld over 4 vestigingen, zijn wij dag en nacht inzetbaar. U heeft de beschikking over auto/terreinkranen, mobiele loopkattorenkranen en verreikers. Tevens staan diverse transportcombinaties en een DAF-bakwagen voor u klaar. De vestigingen zijn gelijkmatig verspreid over Noord- en Midden Nederland, dus de gewenste kraan is altijd dichtbij. Samenwerken? Neem vrijblijvend contact op!
© 2020 B.V. Kraanbedrijf BKF. Alle rechten voorbehouden.
Website door junction